Rust in je hoofd retraite

De zomervakantie is voorbij. Voor sommigen een opluchting, voor anderen een domper. Hoe je er ook in staat, heb jij onlangs tijd gehad om op te laden? Iedere dag kan het weer hectisch zijn. Met veel (leuke en minder leuke) verplichtingen op het gebied van werk en privé kan het een uitdaging zijn tijd voor jezelf te creëren. Daarom organiseren we samen met Camilla Beijersbergen van Groei uit je voegen een 6-daagse retraite. Deze retraite vindt plaats van maandag 7 tot en met zaterdag 12 oktober aanstaande. Tijdens de retraite is er ruimte voor de dingen die jij graag doet om te ontspannen. Denk aan zwemmen, boeken lezen, strandwandelingen maken, koken of gewoon helemaal niet doen. Naast de ontspanning op jouw manier, is er de mogelijkheid te werken aan jezelf met behulp van twee coaches.

Camilla zal je helpen door middel van een praktische aanpak. Door heel concreet aan de slag te gaan, kun je met praktische hulpmiddelen ook thuis verder met je verandering van houding. Dit maakt je leven een stuk lichter en zo kun je meer plezier hebben in je dagelijks leven.

Lisette Hallebeek zal je meer spiritueel gaan coachen. Spiritueel wordt vaak gezien als iets zweverigs, maar het gaat vooral om gevoel. Hoe kun je meer intuïtief leven?

Gun jij jezelf een fijne vakantie waarin je ook jezelf kunt ontwikkelen? Meld je dan nu aan.

Data: 7 -12 oktober 2019

Plaats: Mas Montbrio Belvedere, Cambrils, Spanje

Groepsgrootte: maximaal 9

Kijk voor meer informatie op https://www.groeiuitjevoegen.nl/retraite/