skip to Main Content
+34 633 615 215 info@montbriobelvedere.com

Zes golf courses binnen een straal van 30 km

Mas Montbrio Belvedere is een uitstekende uitvalsbasis voor wie van golfen houdt. Binnen een straal van 30 km vindt u maar liefst 6 golfbanen.

Het dichtst bij, op 12 km van de Mas, ligt Club de Golf Bonmont Terres Noves. Het is een 18 holes, heuvelachtige baan met par 72 en uitzicht op de zee en de bergen. Op het terrein bevindt zich ook een 9 holes pitch and putt baan en een mooi clubhuis met prachtig uitzicht over de vallei naar zee.

Even buiten Reus, op 16 km van de Mas, vindt u Gaudí Golf Club, een redelijk vlakke, 18 holes baan met par 72. De baan is onderdeel van een landgoed met olijf- en amandelbomen.

Circa 30 km van de Mas, net ten noorden van Tarragona, bevindt zich Club de Golf Costa Dorada Tarragona, de oudste club uit de regio. Het is een 18 holes baan met par 72. U golft tussen de olijfbomen en het clubhuis is, net als de Mas, een gerestaureerde Catalaanse boerderij.

Op het terrein van Port Aventura in la Pineda, zo´n 20 km van de Mas, bevindt zich Lumini Golf Club met 3 golfbanen: de Noord Course, de Centre Course en de Zuid Course.
De Noord Course, Lumini lakes, is ontworpen door Greg Norman. Het is een 18 holes, par 71 baan en wordt als “uitdagend” gekenmerkt. Het clubhuis is een modern gebouw met een restaurant, sauna, een driving range, een snackbar en kleedkamers.

De Centre Course, Lumine Ruines is een 9 holes par 34 baan, ook ontworpen door Greg Norman. De baan ligt op het hoogste deel van het Lumine terrein. Er is geen clubhuis.
De Zuid Course, Lumine Hills, is een 18 holes 72 baan met zeezicht in en bosachtige omgeving. Het is de langste en moeilijkste van de 3 Lumine banen. U vindt er een restaurant, sauna, driving range, snackbar en kleedkamers.

Back To Top