Ga naar hoofdinhoud
+34 633 615 215 info@montbriobelvedere.com

Zes golf courses binnen een straal van 30 km

Mas Montbrio Belvedere is een uitstekende uitvalsbasis voor wie van golfen houdt. Binnen een straal van 30 km vindt u maar liefst 6 golfbanen.

Het dichtst bij, op 12 km van de Mas, ligt Club de Golf Bonmont Terres Noves. Het is een 18 holes, heuvelachtige baan met par 72 en uitzicht op de zee en de bergen. Op het terrein bevindt zich ook een 9 holes pitch and putt baan en een mooi clubhuis met prachtig uitzicht over de vallei naar zee.

Even buiten Reus, op 16 km van de Mas, vindt u Gaudí Golf Club, een redelijk vlakke, 18 holes baan met par 72. De baan is onderdeel van een landgoed met olijf- en amandelbomen.

Circa 30 km van de Mas, net ten noorden van Tarragona, bevindt zich Club de Golf Costa Dorada Tarragona, de oudste club uit de regio. Het is een 18 holes baan met par 72. U golft tussen de olijfbomen en het clubhuis is, net als de Mas, een gerestaureerde Catalaanse boerderij.

Naast Port Aventura in la Pineda, zo´n 20 km van de Mas, bevindt zich 3 golfbanen van Infinitum: de Lakes Course, de Ruins Course en de Hills Course.
De Lakes Course, ontworpen door Greg Norman. Het is een 18 holes en wordt als “uitdagend” gekenmerkt.
De Ruins Course, is een 9 holes baan, ook ontworpen door Greg Norman. De baan ligt op het hoogste deel van het Infinitum terrein.
De Hills Course, is een 18 holes baan met zeezicht in en bosachtige omgeving. Het is de langste en moeilijkste van de 3 Infinitum banen.

Back To Top