+34 977 26 93 20 info@montbriobelvedere.com

Omringd door cultuur en historie

De historische steden Tarragona en Reus liggen op 25 respectievelijk 14 km afstand. Dagelijks vertrekken er diverse treinen vanaf het station van Cambrils naar het hart van Barcelona (115km) en Valencia (240 km).

Tarragona met haar Romeinse overblijfselen, de stadsmuren, de prachtige kathedraal en haar mooie centrum is een bezoek meer dan waard.

Reus, de geboortestad van de architect Antoni Gaudí, heeft een gezellig centrum, met een uitgebreid winkelaanbod. Maar ook het Gaudí museum, de verschillende modernistische gebouwen en de overdekte markt mag u niet missen. De Mas ligt vlakbij Montbrió del Camp (1,5 km), een gezellig dorpje met een van de grootste thermaalbaden van Europa en een klein wijnmuseum.

Binnen een straal van 10 km vindt u het klooster van Mare de Deu de la Roca, het kasteel van Escornalbou en het geboortehuis van Miro. Iets verder, beide op zo´n 50 km vindt u de Middeleeuwse stad Montblanc en het dorp Espluga de Francoli met de grootste grotten van Europa, een mooi agrarisch museum, een oude distilleerderij, en het bekende klooster van Poblet.

De beroemde Ebro delta met zijn prachtige natuurgebieden, rijstvelden en stranden ligt op ongeveer 45 minuten rijden en is een bezoek zeker waard!